
Hindistan Cevizli Çoko Pestil (kg)
Hindistan Cevizli Çoko Pestil Hindistan cevizli çoko pestil,
içerdiği bol enerji verici lezzetleri bir araya getiren ve benzersiz bir tat
şöleninde buluşturan bir gıdadır. Gümüşhane yöresine aittir ve sağlıklı
olmasının yanında oldukça besleyici ve doyurucu bir atıştırmalıktır. Günün
her saatinde tüketilebileceği gibi çay ve kahvelerin yanında da mükemmel bir
tatlı seçeneğidir. Hindistan Cevizli Çoko Pestil Nasıl
Hazırlanır? Oldukça zengin malzemelerle hazırlanan hindistan cevizli çoko
pestilin ilk aşamasına, içerisindeki fındık ezmesinin yapımıyla başlanır.
Pestili ise Gümüşhane dut pekmezi, bal, şeker ve su bir arada
kaynatılarak yapılmıştır. Bu karışıma herle denilmektedir. Fındık ezmesi
herle ile kaplanır ve pestilin üzerine de tamamı kaplanacak şekilde bal ve
pekmez sürülür. Ardından çoko pestil hindistan cevizine bulanarak tüketime
hazır hale getirilir. Tatbil Farkıyla Hindistan Cevizli Çoko
Pestil Tatbil, kurulduğu günden bu yana Gümüşhane'nin
yöresel lezzetlerini bir araya getiren ve onları sizlere sunan bir firmadır.
Ürünü oluşturan her bir malzeme özel olarak seçilmekte ve dut pekmezi gibi
Gümüşhane farkıyla üretilen tatlar tercih edilmektedir. Üretimin bütün
aşamaları büyük bir titizlik ve dikkatle gerçekleşmekte, kargoya verilmeden
önce dış etkenlerden koruyacak şekilde paketlenmektedir.